Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

ajka33

16. 7. 2008 17:58
Na mne trochu moc..

To jako si myslite, ze mate sny prorocke, protoze se Vam parkrat zdalo o vode a pak bylo tzunami? To ne, pane. To se nam vsem stava, a pouze par nas muze byt vizionaru. Ja to nejsem a odpustte, Vy take ne. Ale sny jsou krasna vec a take si porad rikam, jen je sepsat, dotvorit autorsky a je to bozi. Preji Vam krasne sny a hlavne - osvezeni ze spani!

0 0
možnosti

ota.lunak

16. 7. 2008 23:24
Re: Na mne trochu moc..

“Není všeobecnější touha než-li ta vyniknout.” … William Shakespeare

0 0
možnosti

kája1970

16. 7. 2008 16:39
taky pěknej sen :))))

Pepa přijde v noci společensky poněkud unavený domů. Svalí se do postele vedle manželky a usne.

 Najednou se ocitne před nebeskou bránou. Svatý Petr mu říká: "Tak vidíš, Pepo, umřel jsi ve spánku". Pepa zalamentuje: "Ale proč, svatý Petře?

Vždyť já toho mám ještě tolik v žiivote udělat? Nešlo by to nějak, abych se vrátil?" Svatý Petr se poškrábe za uchem a říká: "No,šlo,ale mohl by ses vrátit jedině jako slepice. Chceš??" "To víš, že chci". Pepa se ocitne zpátky na zemi v hejnu slepic,porostlý peřím a s ostatními slepicemi se popelí v prachu a zobe zrní. V tom si ho všimne kohout a ptá se: "Á, ty jsi tu nová. Jak se ti vede?" "No, šlo by to, ale mám takový divný pocit tam dole". "To jsou vajíčka, to je v pořádku. Jenom je sneseš, pak to přestane." Za chvilku Pepa snese první vajíčko. Štěstím je celý bez sebe, a brzy následuje druhé a třetí vajíčko.

 Najednou s ním někdo třese. "Co je, co se děje?" "Sereš do postele, ty prase", křičí manželka

0 0
možnosti

ota.lunak

16. 7. 2008 22:55
Re: taky pěknej sen :))))

A to se Vám stává pravidelně, nebo jenom občas?  ;-)

0 0
možnosti

mo-ko

16. 7. 2008 16:26
voda

Zdravím, četla jsem, že sny o vodě odpovídají viditelným i skrytým citům a emocím snícího. Možná to nutně nemusí být  vize do budoucnosti. (i když se to nabízí) Ještě se zeptám, co děláte, abyste si sen ráno pamatoval?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS