Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Anička jako "mandžuský kandidát"?

Bertold Brecht: "Nejdříve přichází žrádlo, potom teprve morálka" Anička-Barbora se objevila v Kodani, a to v doprovodu svého otce, advokáta a bývalého policejního vyšetřovatele Kolinského . U svých dánských příbuzných prý tato inteligentní, citlivá a jemná dívka komponuje hudbu... Vlastně se tedy nic neděje a ani nestalo... Můžeme být všichni klidní ve stylu "vyšetřování se vytratilo do neznáma, zapomeňte"?

Blízko osvícení...

Citace z iDnes.cz:
Kolinský přitom do roku 1998 řídil jeden z nejtajnějších útvarů policie, který vysazoval mezi zločince tajné agenty. Jeho odbor tak vybavoval agenty novou identitou, dával jim falešné doklady a vymýšlel legendu uplynulého života.

Podle něho je Barbora unikátní případ až téměř pro vědecké bádání. "Myslím si, že i pro specialisty bude těžké najít pro Barboru–Aničku diagnózu," řekl Kolinský.

Podle něho je vnitřně Barbora dítětem – chováním a mluvou. Rozhledem a znalostmi podle něho dosahuje schopnosti středoškoláka. Má také výjimečné schopnosti – dokáže komponovat hudbu. "Říkala, že ji v Kodani teď nejvíce chybí klavír," řekl Kolinský.


"Pouze dvě věci jsou nekonečné; vesmír a lidská hloupost..." Albert Einstein

Je zajímavé, jak "duchovno" přitahuje psychicky narušené jedince. Dokonce i hlavní avatar ve Velké Británii právě odhalené pedofilní sítě Timothy D. M. Cox sám sebe nazýval "Boží syn". U člověka, který organizoval surové zneužívání malých dětí pomocí webových stránek s názvem "Děti, světlo našich životů", je takové braní božího jména do úst jistě do nebe volající. Je ovšem zajímavé, že i v případu Aničky se týrání dětí vyskytuje, a je jen otázkou času, kdy pravda vyjde najevo, jako olej na vodu.

Pedofil Cox duchovnem maskuje svoji zvrácenost, jiným slouží jako lákadlo, na které se slétávají hlupáci jako příslovečné vosy na med. Za příslib osvícení jsou totiž různí naši mentálně méně vyvinutí spoluobčané hotovi odevzdat své hmotné statky. Není proto divu, že pro "podnikatele" shluklé kolem vylhaného duchovna v podobě kultu "Hnutí Grálu" představovuje Anička lákavý materiál pro vytvoření zdroje drahocenného Zisku. Jejich snaha je od začátku provázena potřebou vytvořit pomocí duchovní iluze vydatný zdroj ryze neduchovní energie, kteroužto by si svůj materiální život co nejvíce "porajštili".

Pro mnoho hlupáků by uměle vytvořené "dítě" se "zázračnými" středoškolskými schopnostmi mohlo být potřebnou modlou a důvodem k milodarům. Církev živí různé odpustky již tisíce let, tak proč by si nemohl polepšit i našinec? Ono vytvořit nějaký kult není ani tak složité, chce to jen trochu představivosti. Proto si sekta šikovných "mravenců" našla "odborníka" na vymýšlení legend, aby si úspěch pojistila. Jak lze "vyrobit" světce a vytvořit hnutí s celosvětovou působností se například můžete dočíst v tomto článku o Matce Meeře .

Podobné pokusy mohou v zásadě mít dvě funkce: trvalý zdroj Zisku pro hybatele v pozadí a zkušební polygon pro pokusy s ovládáním určitých vrstev společenského vědomí.

Některé okolnosti vzniku známého "Kultu 9", kultu s celosvětové působnosti v nejvyšších vrstvách lidské společnosti nám pomohou pochopit proč a jak vznikají kulty, proč manipulátoři různých sekt a tajných služeb hledají objekty typu "Anička".

Kult "9"
Padesát let starý channelingový kult, měl (a stále pravděpodobně má) obrovský vliv na stovky tisíců oddaných stoupenců na celém světě a "žáky" "Boha devíti principů vesmíru" se stali špičkoví vědci (včetně účasti Uri Gellera, světové "psycho" hvězdy), multimilionáři a mnozí přední politici (lidé z okruhu kultu "9" jsou údajně velmi blízcí neúspěšnému prezidentskému kandidátu Al Goreovi...). Rusové, účastnící se seancí "9" ve známém Esalenském institutu, hráli prý dokonce klíčové role v procesu "perestrojky" a svržení komunistického režimu v Rusku.

Je příznačné, že Andrija Puharich , "iniciátor" kultu, byl v padesátých létech zapojen do programu CIA s názvem MK-ULTRA, amerického projektu ovládání lidské mysli (projekt byl "převzat" od nacistů). Ira Einhorn – blízký přítel (odsouzený za údajnou vraždu přítelkyně) rodiny Puharichových v letech 1970 potvrdil, že Puharich "lidsky ovlivňoval" komunikaci s entitou "9". Ve slovníku příznivců kultu najdete takové výrazy jako "technokracie, nový světový řád, konec vlády rozumu" a jiné zajímavé výrazy...

Odkud a kam vedou stopy manipulátorů?
Časově a geograficky nám nejbližší stopy najdeme v nacistickém Německu, kde jedním z "viditelných" pokusů o využitelné napojení ("prostup") pozemské mocenské skupiny na mimozemskou civilizaci byl například projekt Aldebaran v roce 1937 (telepatický přenos technologických informací od nepozemských entit). Také nacistické průzkumy Antarktidy, využívání schopností tibetské sekty "Červených čepic" a neobvyklý německý technologický náskok ve druhé světové válce vypovídá o tom, že kontakty s mimozemskými civilizacemi (případně entitami z jiných dimenzí/realit) nejsou ničím šíleným nebo nemožným, jak se nám oficiální zdroje všemožně snaží, již desítky let, namluvit. Šílený může ovšem pro někoho být fakt, že existují mimozemské civilizace, které jsou ochotny podporovat takový zvrácený společenský systém, jako byl ten německý...tento vesmír tedy nebude asi místem existence pouze láskyplných entit...

Mind Kontrol - ovládnutí lidské mysli
Zvrácené pokusy nacistů a Japonců na lidech předznamenali "moderní" snahy o ovládnutí a manipulaci s lidským vědomím v celoplanetárním měřítku. Americký program MK - Ultra (další pokračování jako MK - Search) byl od konce roku 1953 programem pro výzkum změn vědomí, přičemž počátek programu (MK je zkratka německého Mind Kontrol) lze vystopovat právě v nacistickém Německu, kde Američané našli solidní základ k nejednomu programu, včetně letů na Měsíc. Součástí americké verze MK - Ultra byla droga LSD. Je známo, že "otcem" LSD byla americká tajná služba CIA (viz skvělá kniha "Sny vědomí, CIA, LSD a revolta 60. let", B. Shlain, M.A. Lee, Volvox Globator, Praha 1996), jejíž předpoklady však LSD nesplnila. Paradoxně však odstartovala zájem veřejnosti o vědomí měnící substance. Změna lidského vědomí ve smyslu jeho "rozšíření" se však vládnoucím silám nehodí, a zde lze tedy hledat kořeny původu dezinformací, týkajících se přírodních psychotropních látek a jejich řazení „establišmentem" do jedné roviny s chemickými, člověkem vytvořenými, "tvrdými" drogami. Proto jsou státní "protidrogové" programy tak neúčinné - prostě z toho důvodu, že pokud nejsou tvrdé drogy "státem" přímo (konspirativně, pomocí her tajných služeb - viz akce CIA v Laosu, Barmě atd. ) podporovány, pak jsou vítány jako "zastírací" strašák před lidské vědomí skutečně rozšiřujícími přírodními látkami, které jako pomocníky lidstvo používá od nepaměti (peyotl, ayahuasca, iboga, konopí...). Přírodní halucinogeny totiž jako jediné (člověkem vytvořené chemikálie působí destruktivně) mohou pozitivním způsobem narušit a rozbít mentální vězení současného lidstva - a to je ono nebezpečí pro vládnoucí struktury zla. Lidé by mohli totiž prohlédnout a zjistit, že "vlády", politické strany, církve a další zločinecké mafie, vlastně vůbec nepotřebují, neboť jsou jen nástrojem zotročení a energetickými pijavicemi lidstva...

Náboženství, duchovní hnutí a sekty
Dalším nástrojem k ovládnutí myslí občanů je "výroba" rozličných hnutí a sekt. Prvním známým "umělým" prototypem takové sekty je pravděpodobně Mansonova rodina (vražda herečky Sharon Tateové 9.8.1969). Zdá se, že se kombinuje ve velkém měřítku vliv některých filmů (Akta X a podobné) a řízený zrod "duchovních sekt a hnutí". Úděsné skutečnosti v některých filmech (utajené pokusy na vlastním obyvatelstvu, armádě, dětech, starých lidech, vězních, pacientech psychiatrických léčeben), mohou vnést do lidského vědomí prvek "akceptování" podobných hrůz s podtónem "s tím se stejně nedá nic dělat". Různá hnutí a sekty jsou pak modelovým nástrojem (prostředím) výzkumu praktického ovlivňování vědomí skupin obyvatelstva (je úděsné, avšak příznačné, že se na hrůzných pokusech podílejí univerzity tak zvučných jmen, jako je Harward, MIT a další - tyto univerzity totiž také najdeme u výzkumů, financovaných obchodními firmami jako Coca-Cola, Procter & Gamble, Johnson & Johnson, jejichž smyslem je sledovat chování mozku v závislosti na reklamě a nových výrobcích - tedy opět manipulace s lidským vědomím...).

Tvůrci iluzí
Prvním z příběhů uvozujících naše úvahy o „Fake Makers", Tvůrcích iluzí, (fake = padělek, faleš…) je příběh Rayelan Allan Russbacher, autorky channelingově přijatých sdělení „The Oberon Chronicles" (Oberonské kroniky). Její manžel Gunther ji, mimo jiné, vyprávěl také o velmi účinné metodě hypnózy, kterou americké tajné služby „zdědily" po nacistech. Její „zředěná" forma je známá pod názvem NLP – neurolingvistické programování. „Super" NLP jsou vyučováni údajně operativci CIA, kteří ji uplatňují v tajných akcích. Na instruktážním filmu byla účinnost metody uplatňována na příkladu „kazatele", diskutujícím s paní domu o Bibli, zatímco druhý muž nepozorován, přímo před tváří paní domu proniká dovnitř domu a instaluje v něm odposlech. Nepřipomíná vám to návštěvy kazatelů k nám „importovaných" sekt? Také pracují v týmu, že? Že by nácvik amerických operativců v neznámém terénu?

Rayelan Allan Russbacher po celou dobu, kdy přijímala channelingové informace od „krále Elfů" věřila, že je v kontaktu s „Nanebevzatými Mistry", andělskými bytostmi či dalšími kosmickými představiteli našeho Pána a Tvůrce. Potom, co se Rayelan vdala za námořního kapitána Gunther Russbachera, zaměstnance CIA a ONI (Ofice of Naval Intelligence), byla konfrontována s realitou s níž se ještě nikdy nesetkala. Rozhovory s manželem a jeho šéfem čtyř-hvězdičkovým admirálem, ji dovedly k poznání, že mnoho channelingových informací nepřichází od představitelů Boha. Bylo jí sděleno, že se pozemské organizace (nikoliv prý vesmírné entity!!) pokouší pomocí rozličných technik kontroly lidské mysli tvarovat lidský myšlenkový svět. Zdrojem bylo monitorování lidských tužeb a snah o poznání pravdy. Bylo jí řečeno, že jisté skupiny si již dlouho uvědomují, jak mocná náboženství minulosti po celé věky úspěšně kontrolovaly lidské myšlení. Novodobé mocenské skupiny poznaly, že náboženská hnutí dnešních (Mormoni, Jehovisté…atd.) dní již nemohou být zneužívány k implantování myšlenek a kontrolování lidského druhu. Náboženství dneška jsou stabilizována a dobře svá „dogmata" chrání – „umí" je také číst a vykládat - a i když je to možné, není snadné tato zavedená dogmata překroutit nebo dezinterpretovat. Díky tomuto faktu skupiny, které si přejí využívat „náboženství" ke kontrole mas, si uvědomily, že potřebují přijít se zcela novým náboženským dogmatem - skrze „Proroky" moderních dní, které mohou vytvořit pomocí nových technologií umožňujících, aby lidé „ve svých hlavách" slyšeli hlasy. Informace, které by se takto vysílaly, budou vytvořeny experty. Následně budou vysílány do myslí vybraných „Proroků" skrze rozličné technologie, které označujeme jednotným názvem „Mind control" (MK-Ultra). Rayelan bylo řečeno o několika prostupech hnutí New Age, kteří již získávají informace z „centrál" „Nového světového řádu" (NWO). Bylo jí však údajně také řečeno o skupině lidí, kteří pracují proti NWO. Tito lidé prý také používají podobné techniky k přenosu informací do myslí veřejnosti, ale jejich záměrem je zvýšit úroveň vědomí lidských bytostí a ne připravit lidi, aby byli ochotnými otroky a sluhy NWO a nového světového „náboženství". Rayelan nebylo nikdy přímo řečeno, že její channelingové informace získala od zařízení, které může vysílat slova a hlasy do lidského mozku. Avšak uvědomění si faktu, že byla dvakrát vdaná za vysoké vládní úředníky, kteří byli zapojeni do elektronické války a programů kontroly mysli, ji přinutilo uvědomit si, že „The Oberon Chronicles" byly skutečně „vysílány" do jejího mozku pomocí elektronického přenosu. Její manžel Gunther vlastnil CIA financovanou společnost v Hustonu, velmi blízko velitelství NASA. Firma se jmenovala „Space Base Designs", jejíž krycí legendou byla výroba úsporného kancelářského nábytku. Ve skutečnosti však byla zapojena do výzkumu, vývoje a praktického nasazení technologií odcizených NASA. Jednou z takových NASA technologií, která byla adaptována pro použití na Zemi, je technologie nazvaná „Space Base Telepathy". Je to technologie přenosu slov a myšlenek přímo do hlav astronautů. Jde o zařízení, které bylo napojeno na channelingové prostupy hnutí New Age (Přenos myšlenek byl použit údajně také při likvidaci sekty Davida Koreshe).
Rayelan první, zemřelý manžel John, byl profesorem fyziky na námořní postgraduální škole (NPS), kde vyvíjel program elektronického boje. Jedním z prvků tohoto programu bylo generování a řízení elektronických frekvencí, které mohou ovlivnit lidské mentální a emoční stavy, způsobující nepříteli děs, dezorientaci, beznaděj; případně sebevražedné sklony. Během války v „Zálivu" některé noviny líčily, jak se Iráčtí vojáci pohybovali jako tupé stádo. Existují spekulace, že vojáci byli pod vlivem zařízení pro změnu stavu mysli. Podobná zařízení údajně používá i ruská armáda. Když jednou Rayalen konfrontovala svého manžela Gunthera, na její podezření, že „Oberonská kronika" je produktem programu MK-ULTRA, ji odpověděl, že je jedno odkud informace získává, pokud jsou tyto pravdivé. Zeptala se ho, jak může vědět, že jsou pravdivé.
Řekl jí, že existují ztracené knihovny obsahující informace o historii Země a Vesmíru, které doposud nebyly uvolněny pro veřejnost, protože k tomu nenastal pravý čas. Pokračoval sdělením, že skupina s níž pracuje, používá rozličné channelingové prostupy New Age pro uvolnění částí těchto knihoven o kterých soudí, že nepoškodí psychiku lidské populace. Řekl, že tato skupina má jen krátký čas k tomu, aby probudila lidstvo do skutečné reality, čím a kým skutečně jsme.
Rayelan ho zkoušela přinutit k získání dalších informací. Neuspěla však, protože vždy usnul. Později zjistila, že Gunther má v sobě vestavěné programy, které řídí, kolik informací může uvolnit. Pokud by sdělil příliš mnoho utajených informací, začal by mluvit nesouvislé nesmysly a pak by usnul. Nebyla nikdy tudíž schopná získat od něho jasné potvrzení, z jakého zdroje byly skutečně informace obsažené v The Oberon Chronicles. Když byl Gunther s Rayelan v Rakousku, navštívili Templářskou lóži, jejíž součástí byla Guntherova rodina přes 600 let. Zde zjistila, že Templáři mají údajně obrovské podzemní knihovny plné informací, které jsou zvolna uvolňovány pro veřejnost tak, aby je lidé přijali. Ani tehdy jí však nebylo potvrzeno, že tyto ztracené knihovny byly zdrojem informací obsažených v The Oberon Chronicles, avšak Rayelan se domnívá, že tomu tak skutečně bylo. Rayelan svůj pobyt v lóži využila a intenzivně diskutovala s přítomnými muži o Templářích, Šalamounově chrámu, hermeticky uzavřených komorách pod chrámem, o původních osadnících ze systému trojhvězdy Sirius a Templářské knihovně, která byla exhumována z komor pod chrámem. Templáři nad chrámem postavili stáj, aby zakryli svoji činnost a usnadnili tajný transport knihovny, zlata a genealogických záznamů královského Davidova rodu, zpět do Evropy. Knihovna byla dopravena do Evropy a většina artefaktů byla uložena v oblasti Katarů ve Francii. S blížícím se zánikem Templářského řádu pak byla přesunuta do dolů na sůl blízko Salzburgu v Rakousku. Když Rayelan hovořila s těmito muži o knihovně, jeden z nich jí řekl, že obsahem knihovny je řada manuskriptů a svitků z Alexandrijské knihovny, zachráněných ještě před ničivým požárem. Dozvěděla se od něj rovněž, že hlavním obsahem knihovny jsou popisy technologií, které byly přineseny na planetu původními kolonisty. Tato technologie byla ukryta, protože lidský duch není dostatečně pokročilý, aby ji využíval zodpovědně. Tento muž jí pak ještě řekl, že The Oberon Chronicles byly pravdivé historické záznamy původních kolonistů Země.

Další obětí tajných služeb je J.Z. Knight, oblíbenkyně známé herečky Shirley MacLaine. JZK byla „prostupem" údajného 35000 let starého kromaňonského bojovníka jménem „Ramtha". Tento „prostup" ji přinesl cca 3000 příznivců a milióny dolarů. Někteří příznivci byli ochotni zaplatit až tisíc dolarů za seanci s „Ramthou"… Rayelan tvrdí, že nadřízený jejího manžela ji sdělil, že také JZK je jedním z ranných experimentů tajných služeb…Manžel JZK byl zubařem námořní rozvědky (Navy Intelligence). Do stoličky svojí manželky (!!!) vložil implantát, kterým operativci tajné služby vytvářeli „hlas" bojovníka Ramthy v hlavě JZK… Protože JZK nedostala příslušný psychologický „rámec" (program), začala díky svému egu zprávy upravovat podle vlastní potřeby, a nakonec byla „odpojena". Rayelanin manžel po tom, co Rayelan „prozřela" údajně zmizel a vrátil se s „vygumovanou" pamětí – dokonce si nepamatoval ani to, že je s Rayelan ženat! Oženil se znovu, aniž se rozvedl – jeho novou ženou se stala Jane Ryder, manželka producenta Allana Francoviche, zavražděného v Hustonu krátce před „zjevením" se Gunthera(!). Celý příběh je značně zamotaný – nicméně důležitým aspektem jednoho sdělení Gunthera před svým „přeprogramováním" je informace, že skrze falešné channelingové prostupy je údajně sdělována pravda o historii planety Země… (před veřejností zřejmě dlouho a stále utajovaná).

Zdroj: http://www.rumormillnews.com/ a další

Mandžuský kandidát (Manchurian candidate ): americký film dotýkající se vymývání mozků. Hlavní hrdina Shaw byl naprogramován tajnými ruskými a čínskými agenty jako vraždící stroj, který je schopen zabít třeba i nejlepšího kamaráda, pokud dostane ten správný příkaz.

 

Autor: Ota Luňák | čtvrtek 21.6.2007 0:08 | karma článku: 11,25 | přečteno: 1633x
  • Další články autora

Ota Luňák

Jak změnit svůj osud

Stěžujeme si na nepříznivý osud, na to, že nám nikdo nepomáhá, nikdo nás nemá rád. Ale za všechno, co se nám stane, za to, jaký žijeme život, neseme absolutní zodpovědnost my sami. Opravdu?

24.2.2018 v 14:51 | Karma: 12,83 | Přečteno: 468x | Ona

Ota Luňák

Psycholytická psychoterapie

Tam, kde "věda" selhává, nemá Příroda problémy - přírodní substance spolehlivě léčí, a to bez vedlejších účinků. Záleží na přístupu léčeného - "víra tvá tě uzdraví" je tisíce let starým axiomem.

7.1.2018 v 14:21 | Karma: 9,79 | Přečteno: 374x | Společnost

Ota Luňák

Vyhoďme se z kola ven

Lidé se rádi zbavují zodpovědnosti za vlastní život. Tuto zodpovědnost raději delegují na nějakou autoritu, ať je to již „společnost“, většina, rodina, církev, stát, politici, či nějaká momentální "vůdčí" osobnost...

29.12.2017 v 13:06 | Karma: 9,48 | Přečteno: 377x | Osobní

Ota Luňák

Tajný náčelník

Průvodce psychedelickou terapií. Aby psyechedelika nesloužila k pouhému „zbystřování důvtipu“, je nutné mít hluboký vnitřní zájem a motivaci k transformaci sama sebe.

18.10.2017 v 13:53 | Karma: 10,69 | Přečteno: 328x | Společnost

Ota Luňák

Jedna vizitka zvládne vše?

Delší dobu mě provokoval problém, jak naložit se získanou vizitkou. Skenovat, provést OCR, nebo ručně přepsat? Jak nejrychleji získávat obchodní partnery? Jak se efektivně prezentovat?

21.7.2015 v 0:00 | Karma: 10,52 | Přečteno: 630x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Prezident Petr Pavel se zranil v obličeji při střelbě ve zbrojovce

19. dubna 2024  15:44

Prezident Petr Pavel se při střelbě na střelnici v uherskobrodské České zbrojovce, kam zavítal...

Další případ zpožděné dodávky zbraní. Česká firma se soudí na Ukrajině

26. dubna 2024

Premium Vztahy mezi Českem a Ukrajinou nejsou vždycky idylické. Svědčí o tom soudní spor, na který narazila...

Světlušky mění válčení ve městech. Nové drony snížily počet padlých Izraelců

26. dubna 2024

Premium Jen několik decimetrů velký přístroj může znamenat revoluci městské války: minivrtulník, který...

Dva ruští vojáci se doznali k trojnásobné vraždě na Ukrajině

25. dubna 2024  23:07

V okupované části Chersonské oblasti na jihovýchodu Ukrajiny zadrželi dva ruské vojáky, kteří se...

Architektonickou cenu EU získal univerzitní pavilon, blízko byla i ostravská galerie

25. dubna 2024  21:23

Studijní pavilon Technické univerzity v německém Braunschweigu se stal vítězem prestižní...

Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?
Jak na rychlou a jednoduchou večeři s rýží?

Díky své všestrannosti se rýže LAGRIS už dlouho stávají nedílnou součástí mnoha pokrmů z celého světa. Bez ohledu na to, zda se používají k...

  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2679x
Mimo informačních technologií klasického typu se věnuje paraglidingu, psychologii  a pátrání v multidimenzionálních vrstvách neskonale dokonalého informačního systému zvaného Člověk. Neúnavný propagátor různých způsobů rozšiřování lidského vědomí a sdílení informací. Zakladatel portálu sdílení Vizitkov.cz